De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Sup Stadstour met Stadsgids

Nanda:’Iedereen die in Alkmaar met ons supt, zegt áltijd hoe leuk Alkmaar is vanaf het water. Gewoon natuurlijk ook, maar vanaf het water dubbel. Hoe leuk is het om dan onderweg van Alkmaarse Stadsgids Ellen de leukste en mooiste (water)verhalen te horen? Je hoeft je sup niet af, de verhalen komen naar je toe!

We suppen door het altijd prachtige centrum van Alkmaar en onderweg stoppen we meerdere keren op punten met een (water)verhaal. Ellen vertelt. Wij luisteren. Samen genieten.

Natuurlijk is het fijn als je al een keer gesupt hebt. Het is bijvoorbeeld heel handig om ‘stil’ te kunnen blijven liggen, zodat je het verhaal kunnen horen. Daarom starten we voor eerstelingen een half uur eerder. Kun je mooi de basis een beetje onder de knie krijgen. Iedereen mag dus mee!

Alvast een leuk weetje: Ellen en ik (Nanda) kennen elkaar doordat Ellen ook een trashwalker in hart en nieren is. Tijdens één van deze gezamenlijke trashwalks vertelde ze dat ze Stadsgids is en omdat het dus altijd gezellig is met deze dame dacht ik: ‘Jaaaaa, een sup stadstour met stadsgids’! Toen ze een paar weken later flitsend op de sup stapte, ging het appje eruit: ‘Zeg Ellen, vind jij het leuk om …..’? Je weet het antwoord al, want op 17 juli gaan we!’

Wil je mee? Huur je board of kom met je eigen board. Een spot reserveer kan hier.