De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Suppen met je hond door KynoCompany

HEERHUGOWAARD – Suppen met je hond doe je dit jaar natuurlijk door eerst een sup-training te volgen bij KynoCompany in Heerhugowaard. Waarom? Omdat je dit veilig en verantwoord wilt aanpakken. Een hond iets nieuws aanleren, in dit geval suppen, doe ik op een strategische, rustige en vooral positieve manier.

Zet je je hond gewoon op het board en zie je wel hoe het gaat? Of wil je het echt goed aanpakken, zodat je hond en jij een positieve ervaring op doen op het water? Als je het namelijk vanaf het begin goed aanleert hebben jullie daar een leven lang plezier van.

In 2017 ben ik een samenwerking aangegaan met Rianne Bakker, zij runde enkele jaren haar succesvolle supschool SupSpirit in Enkhuizen. We hebben een paar jaar veel fantastische workshops gegeven in Hoorn, Enkhuizen, Medemblik en Heerhugowaard. Na deze workshops hebben wij prachtige tochten georganiseerd met maar liefst 15 mensen & honden per keer!

Vanaf dit jaar geven wij samen geen workshops meer… maar geef ik les in kleine groepen van max 3 personen. Ook geef ik privétrainingen voor de honden die minder goed in een groep functioneren. Of wil je samen met je partner, kind of vriend/vriendin dan maken we er een duotraining van.

Suppen met je hond is een ontspannen activiteit (of een inspannende activiteit als je er een lekkere workout van maakt) in de natuur. Saai voor de hond? Nee, er is genoeg te zien en ruiken op het water en langs de waterkant.

Tijdens de sup-training krijg je uitleg over het materiaal, leer je de basistechniekenen van het suppen en ontdek je hoe je je hond het water op krijgt zonder stress/angst of heel veel enthousiasme. Het doel is een positieve eerste sup-ervaring. Voor eigenaar en hond! Nadat je een sup-training hebt gevolgd kun je, met je hond, met meer zelfvertrouwen het water op.

Dus wil jij dit jaar veilig en vol vertrouwen met je hond op een supboard staan? Neem dan contact met mij op voor een training! Kijk hier voor de tarieven.

Vanaf woensdag 16 juni 2021 hoor je het interview wat Lisette van PR 4 Media heeft met Amber Duindam op de radio.