De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Toch aangepaste kermis in Heiloo

De kermis wordt dit jaar anders gevierd dan normaal. Ondanks het enthousiasme van velen was het voor de horeca in het Stationscentrum helaas niet voldoende om uit de kosten te komen. Voor iedereen die de kermis toch kleinschalig wil vieren is er iets anders bedacht.

Het feest wordt binnen in het café gevierd in plaats van in de tent, zonder kaartverkoop, zonder toegangstijden en zonder 1,5 meter afstand. Iedereen die kaartje heeft gekocht, krijgt zijn of haar aankoopbedrag van de kaartjes terug.

Bij Café Blondes trapt op donderdag DJ Baas G af met feestmuziek. Op vrijdag gaan de voetjes van de vloer met DJ Kevlar & DJ Bullit. Op zaterdag staat DJ Bodhi en zondag maken DJ Kevin en DJ Bodhi het feest compleet.

Op donderdag heeft Café de Wit Hollandse Hits en Soul & Motown met Sjoerd en Miss Beulah. Op vrijdag komen The Cubs en Jelle V plaatjes draaien. Op zaterdag en zondag zoals elk jaar het vertrouwde gezicht van Paul Vlaar.

Als het Nederlands elftal van Tsjechië wint, spelen zij zaterdag om 18.00 uur tegen Wales of Denemarken. Dit kan je dan ook in de cafés kijken en misschien zelfs op het gezamenlijke terras op het plein.

Let op! Je moet wel nog steeds een negatieve test kunnen laten zien via www.testenvoortoegang.nl of de QR code in de CoronaCheck app als je volledig gevaccineerd bent.

Bron: Mediapartner Beatfm.nl