De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Trieste actie bij Geestmerambacht

Verhaal vanaf Facebook Geestmerambacht:

Na 41 jaar ga ik met pensioen maar niet voordat ik mijn ongenoegen richting een groep “recreanten”, waaronder veel jeugd. Ook dit weekend was het weer raak, er is weer een grote klerezooi gemaakt en vernielingen gepleegd.

Er is een groep die niets op ruimt, proberen van alles wat los en vast zit kampvuren te maken, gooien het liefst de flessen kapot en tot slot als er teveel drank in zit moet de boel ook nog vernield worden. De afdeling beheer probeert ‘s morgens voordat de recreanten komen alles weer netjes te hebben maar ondanks dat komen er veel negatieven berichten binnen dat het een bende is en dat er meer opgeruimd moet worden. Graag zou ik aan deze melders eens vragen kom eens kijken na een drukke dag hoe het eruit ziet. Dit komt niet omdat er te kort bakken staan maar omdat er veel te beroerd zijn om het in de bakken te gooien.

Laten we elkaar proberen aan te spreken op dit gedrag in plaats van negatieve berichten richting het beheerkantoor te sturen, want de medewerkers van het schap, jongeren van Esdege Reigersdaal en Regio Groen doen alles elke dag weer om het er voor iedereen weer netjes uit te laten zien.

Maar als de maandag dan weer begint zoals bijgevoegde foto worden wij toch wel weer troosteloos.

Johan de Jong