De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Tuin in lentetooi, kleur, vogels en nieuw leven in de Groene Route

‘De Groene Route’, dat is een groep enthousiaste tuinliefhebbers en kwekers in Noord-Holland-Noord vol betrokkenheid bij elkaar en de tuin. Hoe leuk is het niet om op een mooie dag een plan te maken waarop je een aantal leden van de Groene Route achtereenvolgend bezoekt. Om de kriebel van het nieuwe groen en de lente door je aderen te laten stromen en vol inspiratie terug te keren naar huis. Met een hoofd vol plannen en ideeen of juist met een leeg en uitgerust hoofd.

In de lente zijn speciaal voor u twee open weekenden, op zaterdag en zondag 17 en 18 april en op 15 en 16 mei georganiseerd. In het april-weekend zal zeker alle aandacht naar het prille lentegroen, de bloeiende bollen en ontwakende insectenleven uitgaan. In mei barst het groen in alle tinten uit de grond. Op weg naar bloei.

Laat u verrassen in de tuinen en bij de kwekers. Iedere deelnemer heeft haar eigen identiteit en eigenheid. Het kan niet missen maar de vraag ligt vroeg of laat bij elke bezoeker op de lippen, ‘wow, wat is dat nu?’. De tuineigenaren en kwekers vertellen er graag vol trots over. Het is juist dat samenkomen van mens en natuur dat wat de Groene Route zo verrassend en uniek maakt .

Voor alle info en deelnemers per datum, adressen en meer: www.degroeneroute.nl