De Online zender voor Alkmaar en regio!
De Online zender voor Alkmaar en regio!

Crowdfundingsactie voor ernstig zieke Charley (7) uit Waarland

Leukemie. Acht letters maar, maar met een onmetelijke impact. De wereld van Stefan en Mandy Rensen uit Waarland stond dan ook finaal op zijn kop toen hun zoon Charley (net 7 jaar) in 2019 die diagnose kreeg. En afgelopen jaar kwam er nog eens een andere vorm van leukemie bij. Chemokuur op chemokuur kreeg Charley, plus een stamceltransplantatie.

De renovatie van hun 120-jaar oude huis aan de Veluweweg? Volkomen bijzaak. Dachten Stefan en Mandy. Tot die bijzaak een ‘ding’ blijkt: onderzoek wees uit dat het bouwkundige noodzaak is om het huis aan te pakken. Ze waren zelf al begonnen het huis te verbeteren, maar dat ligt stil. De zorg voor de kinderen heeft prioriteit. Voor Charley is het nu helaas geen ideale omgeving: zijn immuunsysteem werkt nauwelijks meer door alle chemo’s, waardoor hij uiterst kwetsbaar is. Fundering en muren renoveren is een must. Maar waar haal je energie en geld vandaan om daarmee bezig te gaan? Die zorgen wil Stichting Help Charley heel graag wegnemen.

Er wordt alles op alles gezet om via crowdfunding de benodigde verbouwing van het huis te realiseren. Een grote uitdaging, maar ze gaan ervoor. Het zou fantastisch zijn als u ook een steentje wilt bijdragen. Iedere euro is heel erg welkom en komt zó goed terecht. Doneer op www.helpcharley.nl via de doneerknop of via NL44 BUNQ 2050401957 t.n.v. Stichting Help Charley. U kunt Charley ook helpen met het doneren van materiaal of met het verlenen van een dienst. Stuurt u dan een mail naar info@helpcharley.nl Helpt u mee? Lees meer op www.helpcharley.nl

Stichting Help Charley, Hannie Frederiks, Petra Zutt-Buckens, Eva Bos-Vrijsen en Frenchie vd Linden.
In samenwerking met Help Charley op weg.