De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Win een 8October-VIP-QUIZZ arrangement!

Beste Alkmaarders en buitenpporters, ook dit jaar staat er op 8 oktober de digitale Alkmaarse Kennisquiz op het programma. Vorig jaar was de digitale kennisquiz met 1500 deelnemers een groot succes. Ook dit jaar belooft een spektakel te worden. Ondernemend Alkmaar heeft al tientallen prijzen beschikbaar gesteld. Denk aan hotelovernachtingen, bierproeverijen en etentjes, maar ook kaasplankjes, borrelboxen en gourmetschotels. Alle prijzen zijn voor teams van 4 personen.

Dit jaar is de quiz niet alleen vanuit huis te volgen! Win een tafel in de Grote Kerk!

De 8 October Vereeniging is heel erg blij met de versoepelingen. Hierdoor kunnen Alkmaarders live de quiz vanuit de Grote Kerk meespelen en bijwonen.

Hoe kun je een speeltafel voor 4 personen winnen in de Grote Kerk?
Je bent vanaf 17.15 te gast in Grote Kerk, voor een zuurkool diner, de ontzetrede van de burgemeester en daarna doe je live mee met de kennisquiz in de Grote Kerk! Dus… weet je veel van Alkmaar en heb je een echte winnaarsmentaliteit? Doe dan mee met deze actie en maak kans op dit super speciale 8October-VIP-QUIZZ arrangement! Winnen = meemaken (zorg wel dat je vóór 8 oktober een geldige qr code of test voor toegang hebt geregeld).

Meld je team van vier personen met een originele teamnaam aan via info@8october.nl. Onder de aanmeldingen verloten wij 5 arrangementen. Denk aan teams als de tuinmannen/vrouwen, het PCC team, een voetbalteam, studenten team, de bouwvakkers, de verpleegsters, etc etc

Het speciale 8 October arrangement bestaat uit een geheel verzorgde avond met hapjes en drankjes voor jouw team.