De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

ZangaanZee weer van start bij PostaanZee

Zingen staat voor plezier en ontspanning. Zing je graag of wil je het eens proberen? Dan is dit je kans. Karin ten Cate is donderdag 15 juli weer gestart met de groepslessen bij PostaanZee. Zingen is goed voor de ademhaling en dat is zeker in deze tijd voor iedereen belangrijk. Nu het weer mag hervat zangeres en zangdocent Karin ten Cate de groepslessen: iedere donderdag van 13.30-14.30 uur bij PostaanZee.

Alles gebeurt uiteraard in een ongedwongen sfeer, het plezier staat voorop. Zangtalent is zeker geen voorwaarde. Karin legt de aandacht op een goede lichaamshouding en zangtechniek via simpele oefeningen zoals het bubbelen en dat is goed voor de longfunctie, vooral voor mensen die corona hebben gehad.

Net als vorig jaar wordt ook meerstemmig gezongen. Aan de deelnemers die nog een bubbelrietje met flesje hebben wordt vriendelijk verzocht om dat mee te nemen. Voor de nieuwkomers zijn bubbelrietjes aanwezig.

Bij mooi weer kunnen de lessen buiten plaatsvinden zodat het zingen zo veilig mogelijk is. De les start om 13.30 uur, inloop vanaf 13.15 uur.

PostaanZee vraagt voor deelname en de koffie/thee een vrijwillige bijdrage. Je bent van harte uitgenodigd.
PostaanZee bevindt zich aan de Voorstraat 82a in Egmond aan Zee tel. 0725822310

Foto: Ab Baart
Bron: PostaanZee