De online zender voor Alkmaar en de regio
De online zender voor Alkmaar en de regio

Zwembad de Bever weer helemaal open!

De kop is eraf, we zijn alweer bijna twee weken open! En er zijn al heel wat baantjes gezwommen in ons badje.   Op 18 april, twee weken eerder dan andere jaren, werd het Beverseizoen door Petra Kaan geopend. Met een verrassing, er is namelijk een plein naar haar vernoemd, het Petra Kaanplein.

Het zonnetje scheen en de eerste duiken werden genomen. Het was een top dag! Was je er niet bij? Je kunt het filmpje van de opening terugkijken op onze Facebookpagina of Instagram. In de afgelopen ‘bonus weken’ is er al flink gezwommen, en we hebben bijna alle seizoen al gehad. Van een heerlijk zonnetje en een woei wind tot een flinke hoosbui en vorst op de duikplank! Maar dat houdt onze zwemmers niet tegen, die zijn veel te blij dat ze weer mogen!     Voorlopig mogen er alleen nog baantjes worden gezwommen en is reserveren verplicht. Reserveren kan via https://zwembaddebever.nl/reserveren-en-losse-kaartverkoop/
We hopen natuurlijk heel erg dat het recreatiebad binnenkort ook weer open mag!

Nieuw kassasysteem
Dit seizoen zijn we met een nieuw kassasysteem gaan werken. Dat betekent dat jullie straks allemaal een nieuw pasje krijgen. Misschien heb je deze zelfs al.
Het is nog even wennen en een werkje om alles goed in het systeem te krijgen, maar voor je het weet is de nieuwe pas binnen. Tot die tijd kan er natuurlijk wel worden gezwommen!

Abonnementen
Heb je je abonnement nog niet verlengd? Dan is het de moeite om dit wel te doen. Met een abonnement voor De Bever ben je nu al welkom in het Maarten van der Weijdenbad, vanaf donderdag 6 mei in Het Baafje en later dit seizoen ook in zwembad De Veersloot.    Abonnement verlengen/aanschaffen   We zijn super blij dat we weer open zijn en dat jullie heerlijk genieten van het zwemmen! Samen maken we er weer een top seizoen van!

Met sportieve groet,
Team de Bever