112 / Zuid-Scharwoude · 26 augustus 2023

Alkmaarder (18) gewond bij nachtelijke steekpartij in Zuid-Scharwoude, mogelijk ook geschoten

In Zuid-Scharwoude heeft afgelopen nacht een steekpartij plaatsgevonden op de Sportlaan. De politie kreeg rond 00.10 uur een melding van een vechtpartij. Mogelijk is er ook geschoten.

Tijdens een politieonderzoek is een huls van een knalpatroon aangetroffen, vermoedelijk van een alarmpistool. Er zijn geen verdachten aangehouden.

Even later meldde zich een 18-jarige man uit Alkmaar in het ziekenhuis met lichte steekwonden. Deze persoon heeft aangifte gedaan.

De politie zoekt getuigen

Van de verdachten is geen duidelijk signalement bekend. De politie verricht verder onderzoek naar het incident en heeft ter plaatse al meerdere getuigen gesproken. Heeft u de politie nog niet gesproken over dit incident, neem dan contact op via 0900-8844. Mocht u op een andere manier weten wie bij het incident betrokken is dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan anoniem, bel dan misdaad anoniem via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden uit die buurt op dat tijdstip, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2023183293.

error: Content is protected !!