15/08/2022

Adverteren

Net als in uw organisatie zijn we bij Streekradio Alkmaar ook altijd in beweging en dat geresulteerd in een kwalitatief sterk televisie en radiostation gericht op een commercieel interessante doelgroep. 24/7 zijn wij HET radiostation met overdag de non-stop hits formule afgewisseld met lokaal nieuws uit Alkmaar en de regio. Hierdoor sluiten we goed aan bij de wensen van luisteraars en potentiele luisteraars die aangaven vooral muziek te willen horen afgewisseld met echt Alkmaars nieuws.

Naast onze herkenbare programmering overdag is de avond gevuld met themaprogrammas waar bijvoorbeeld jazz, cultuur, alternatieve muziek, dance en sport centraal staan.

Adverteren op Streekradio Alkmaar is een uitgelezen kans om traffic naar uw bedrijf of filiaal te genereren door onze gezamenlijke doelgroep in Alkmaar en regio direct via de radio, internet of tv aan te spreken. Het juiste medium om naast traffic, naamsbekendheid op te bouwen of een voorkeurspositie bij consumenten in te nemen. Meer weten? Mail ons via reclame@radioalkmaar.nl