112 · 28 oktober 2024

Twee mannen opgepakt voor handel in softdrugs via postpakket

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval met drie auto's bij Oudkarspel

en oplettende medewerker van een postinnamepunt vond dat een pakketje wel heel vreemd rook. Na onderzoek heeft de politie een 35-jarige man uit Edam-Volendam en een 21-jarige man uit de gemeente Dijk en Waard aangehouden. Zij worden verdacht van het verhandelen van softdrugs. Op de foto staat vacuümverpakte drugs die is aangetroffen in de pakketten.

vacuümverpakte drugs.


Via een postpunt werd geprobeerd pakketjes te versturen. De medewerkers sloegen direct alarm toen zij een vreemde geur roken, na onderzoek bleek er softdrugs in de pakketjes te zitten. Door onderzoek van onder andere het drugsteam NH is achterhaald bij wie de pakketjes vandaan kwamen. Het resultaat was dat op 24 oktober twee verdachten zijn aangehouden. Ook zijn er een auto en duizenden euro’s aan contanten in beslag genomen. 

Doe net als deze melders, waarschuw direct de politie bij verdachte situaties. Drugsteelt is ondermijnend voor de samenleving. Het telen en de samenhangende criminaliteit is onveilig voor de omgeving. Melden kan via 0900-8844, bij spoed 112. 
Anoniem melden kan ook via 0800-7000 Kijk hiervoor op www.meldmisdaadanoniem.nl 

https://www.politie.nl/onderwerpen/drugshandel.html

error: Content is protected !!