Alkmaar / Sport · 1 februari 2024

10-jarigen sporten gratis in voorjaarsvakantie vanwege 10 jaar Alkmaar Sport

ALKMAAR – In de voorjaarsvakantie organiseert de sportregisseur van Alkmaar Oost een speciale sportmiddag voor 6 t/m 12-jarigen. Op maandag 19 februari krijgen de kinderen de kans zich uit te leven tijdens verschillende (sport) clinics in Sporthal De Spil (achter wijkcentrum De Oever). Ter ere van het 10-jarig bestaan van Alkmaar Sport, is deelname voor 10-jarigen geheel kosteloos.

Bij de sportmiddag in Sporthal De Spil maken de kinderen kennis met karate, kickboks, crossfit en turnen. Of je nou veel of weinig sportervaring hebt, het is een leuke middag met veel afwisseling waar je misschien wel talenten ontdekt waarvan je niet wist dat je ze had.

10 jaar Alkmaar Sport
In het jubileumjaar 2024 viert Alkmaar Sport haar 10-jarig bestaan. Gedurende het jaar worden leuke, sportieve en inspirerende activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan kan deelnemen. Bovendien worden 10 speciale jubileumacties uitgelicht, waar men kan profiteren van éxtra voordeel of prijzen. In de maand februari staat de sportmiddag in Oudorp centraal, waaraan 10-jarigen kosteloos kunnen deelnemen. Bij de activiteiten én in de Alkmaarse sportcomplexen wordt het hele jaar geld ingezameld voor de kinderafdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep.

De sportmiddag op maandag 19 februari is van 13.00 tot en met 15.00 uur Meer informatie is beschikbaar op www.alkmaarsport.nl/10jaar.

error: Content is protected !!