Alkmaar / Cultuur / Streekagenda · 8 augustus 2023

20 augustus Keltisch Festival Alkmaar in Cultuurpark de Hout

Tijdens het Keltisch Festival Alkmaar in Cultuurpark de Hout kunt u als festivalbezoeker genieten van een uitgebreide Keltische Markt, waarop Keltische en gespireerd op, producten uitgestald liggen. Producten die veelal met de hand zijn gemaakt. Ook kan de bezoeker kennismaken met traditionele Keltische ambachten: smeden, tegelmakerij, weven, leermakerij, touwslagergilde, boogschieten en workshops volgen, een tijdelijke tattoo laten zetten, muziek stand bezoeken, authentieke geïnspireerde Keltische sieraden, Celtic Ceramic Art, maak kennis met Keltische legendes en mythes of u vragen stellen aan de Runen en Oghams. Natuurlijk ontbreekt het niet aan foodkramen met heerlijke Keltische producten zoals Fudge en het heerlijke schoorsteenbrood ook fantastische Keltische vleessoorten bereid oa op de smoker- bbq en er is Mashed potatoes and Gravy en heerlijk authentiek Potato bread verkrijgbaar! Alles uiteraard Homemade! Ook voor de kids is er genoeg te beleven! luister o.a naar de fantastische verhalenverteller met magische verhalen vanuit Keltische landen.
Nieuw dit jaar: Er zijn 2 velden te bezoeken Dus veel diversiteit! 

Klik hier voor informatie over deelnemers van de betoverende Keltische markt.

HELE MIDDAG AANWEZIG.

“The Arthur Troop Pipes and Drums” (ATPD) is een doedelzakband uit Alkmaar. Onze inmiddels 15-jarige vereniging bestaat uit enthousiaste politiemedewerkers en burgers. Met onze pipers en drummers, gekleed in een traditionele Schotse uniform, zorgen wij altijd voor een bijzondere sfeer op uw evenement, feest of optocht binnen én buiten Nederland.
Ons motto is “Muziki per Amikeco” wat in het Nederlands betekent: Musiceren door vriendschap”. Dat doen wij dan ook met veel plezier. Mocht u geïnteresseerd zijn in de muziek of meer informatie willen over onze band kunt u het hele Keltische festival terecht bij één van onze spelers of neemt u een kijkje op de website.

www.arthurtrooppd.nl

INFO:

13.00        Opening

13.05        Arthur Troop  Pipes and Drums

13.30        Magic Mondays (kleine podium)

14.00        MOJRA (Yvette)

14.45        Arthur Troop Pipes and Drums

15.15        Magic Mondays (kleine podium)

16.00        Prima Nocta

17.00        Magic Mondays (kleine podium)

17.30        Bunch of Basterds

18.15        Afsluiting

error: Content is protected !!