Alkmaar / Cultuur / Streekagenda · 17 augustus 2023

26 augustus Lichtjesavond in Alkmaar!

Lionsclub Alkmaar organiseert jaarlijks de betoverende avondvaartocht door de sfeervolle grachten van Alkmaar. Dit jaar is het op 26 augustus Lichtjesavond in Alkmaar! Het wordt als vanouds een mooie avond om te beleven! 

Vanaf 18.00 uur starten het evenement met gezellige (live) muziek in de Turfhaven en de mogelijkheid om lekker wat te eten! Om 20.30 uur wordt het officiële startsein gegeven voor de vaartocht die start vanuit de Turfhaven. De route vaart door de historische binnenstad met de prachtige grachten, monumentale panden en nostalgische bruggen.

Een fantastische manier om met je familie, vrienden, zakelijke relaties of medewerkers te genieten van dit jaarlijks terugkerende evenement waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat..

Tickets om zelf mee te varen zijn nu te bestellen.

Lions Alkmaar

Lions Alkmaar heeft het motto ‘We Serve’. En vanuit die gedachte zijn ze ook met heel veel plezier Lichtjesavond Alkmaar gestart. Wat klein is begonnen is inmiddels uitgegroeid tot dit jaarlijkse grootse evenement. Lionsclub Alkmaar is een gemengde club van mensen met verschillende achtergronden en ze zijn allemaal actief in het Alkmaarse bedrijfsleven. Zij organiseren fundraisingactiviteiten en maatschappelijke projecten waar ook de handen uit de mouwen worden gestoken. Interesse? www.lionsalkmaar.nl.

error: Content is protected !!