Alkmaar · 4 september 2023

5 september K-Lets Café in Wijkcentrum De Oever

Vanaf 5 september 2023 is er maandelijks, de eerste dinsdagavond van de maand, een K-Lets café in Wijkcentrum De Oever. Kom kennismaken met LetsA, de Alkmaarse ruilkring en haar leden. Voor leden is het een ontmoetingsplaats en ook een plek waar je je aanbod kunt aanprijzen en je vraag op tafel kunt leggen! Heb je belangstelling? Wees welkom!!

Lets Alkmaar (Lokaal Economisch Transactie Systeem Alkmaar), is een lokale ruilkring die producten, diensten of kennis met elkaar ruilt of deelt. Je kunt delen of ruilen wat je hebt of wat je kunt. Je kunt een dienst aanbieden of er een afnemen. Je kunt leren of je kennis aanbieden. Je kunt iets organiseren of ergens aan deelnemen. De waarde van jou als mens staat centraal. Met elkaar creëren we overvloed, hebben we een eerlijke ruil en voegen we waarde toe aan elkaar, zonder dat daar geld bij komt kijken.

Als je meedoet aan Lets Alkmaar ontmoet je mensen die dezelfde interesse hebben. Tijdens een wandeling, een bijeenkomst, workshop, lezing, vraag/aanbod of tijdens het nieuwe K-Lets café. Iedereen heeft zijn eigen talent en zet deze in, een ander maakt daar gebruik van. Zonder dat daar n euro bij nodig is. Het ruilmiddel is een fictieve, digitale munt, het Zonnetje. Het online systeem van Lets Alkmaar maakt die uitwisseling of ruil mogelijk.

Kortom: je eigen talent inzetten en daar iets voor terugkrijgen.

Voor meer informatie bit.ly/3P5CZu0

error: Content is protected !!