Alkmaar / Streekagenda · 21 juli 2023

8 september Alkmaar Culinair Plaza

Zoals de naam doet vermoeden draait het RSM Alkmaar Culinair Plaza om genieten van heerlijke gerechten en drankjes bij deelnemende restaurants uit de regio.

De opbrengsten uit dit weekend worden (na aftrek van kosten) uitgekeerd aan diverse goede doelen in de regio. In de 30 jarige geschiedenis is er al ruim € 1.000.000 uitgekeerd! Dit fantastische bedrag wordt mede mogelijk gemaakt door vele een trouwe sponsoren van het RSM Alkmaar Culinair Plaza. De vrijdag is in alle jaren inmiddels uitgegroeid tot een waar begrip onder onze sponsoren.

De volgende toprestaurants doen allemaal mee: 1480 Foodbar, De Kleine Waarheid, De Fransman, Mocchi, Hofman, Spotlight, Food for the Mood, Wolf, Stadskaffee Laurens, Smoking Buddha en Beer in a Box. Alle deelnemers zullen ook strijden om de befaamde ‘Culinaire Award’ die elk jaar uitgereikt wordt en zorgt voor een lichte strijd op culinair niveau.

Goede doelen
Het organiserend comité, JCI Alkmaar – een club van jonge ondernemers, organiseert het Alkmaar Culinair Plaza om goede doelen uit de regio te kunnen steunen. Ook dit jaar gaan de opbrengsten naar diverse goede doelen. Mooi detail: in het bestaan van Alkmaar Culinair Plaza is al ruim € 1.000.000,- uitgekeerd.

Kaarten
De kaartverkoop is inmiddels gestart, dus wil je zeker zijn van een plaats op dit culinaire festijn, zorg dan dat je de kaarten op tijd in huis hebt.

Kijk voor meer informatie, tickets en het programma op www.alkmaarculinairplaza.nl.

Van:08 sep 2023
Tot:10 sep 2023
Locatie:Alkmaarder Hout
Website:alkmaarculinairplaza.nl
error: Content is protected !!