Alkmaar / Cultuur · 27 juli 2023

Alkmaars Talent komt met nieuwe editie

Na de zomer vindt er een nieuwe editie plaats van Alkmaars Talent. Iedereen tot en met 18 jaar kan zich aanmelden om auditie te doen tijdens een van de voorrondes.

Alkmaars Talent is dé talentenjacht van Alkmaar voor kinderen en jongeren tot en met 18 jaar uit Alkmaar en omstreken. Deelnemers kunnen op laagdrempelige wijze meedoen aan deze talentenjacht ongeacht of zij wel of geen ervaring hebben. Zingen, rappen, dansen, jongleren, een muziekinstrument bespelen, alles mag! Zowel individueel als in een groep. Bandjes en dansgroepen zijn dus ook welkom om mee te doen. Alkmaars Talent draagt bij aan de talentontwikkeling van jongeren. De deelnemers krijgen de kans om podiumervaring op te doen, niet alleen tijdens de talentenjacht zelf, maar ook daarna bij vele Alkmaarse evenementen.

Alkmaars Talent werd in 2014 voor het eerst georganiseerd en vindt iedere twee jaar plaats. Dit jaar is er met een 5e editie een jubileum. De voorrondes vinden plaats op 14 en 15 oktober en 4 en 5 november. De halve finale is op 3 december in Theater de Vest en de grote finale op 10 december in Podium Victorie. De jury bestaat uit professionals uit het vak, zo nemen onder andere Otto de Jong en Maya Link plaats in de jury. Aanmelden kan tot 23 september via www.alkmaarstalent.nl.

error: Content is protected !!