Alkmaar · 8 augustus 2024

Alkmaarse kermis gaat de hoogte in met reuzenrad, zweefmolen en `Airborne`

Kermis Alkmaar dit jaar van 23 augustus t/m 1 september

Op 23 augustus tot en met 1 september kunnen we weer zwieren en zwaaien in verschillende kermisattracties tijdens de zomerkermis in Alkmaar. De kermis staat dit jaar als altijd opgesteld op de Kanaalkade, Paardenmarkt en Overstad. Deze locaties zijn aan elkaar verbonden en zorgen voor een gezellig rondje kermis in de binnenstad! Op iedere locatie vind je attracties voor alle leeftijden maar de spectaculaire attracties vind je vooral op de nieuwe locatie Overstad welke via de Tesselsebrug of de ringersbrug bereikbaar is. Dit jaar zijn er maar liefst 73 attracties. 

Ook op de route naar Overstad vind je verschillende attracties en lekkernijen dus laat je verrassen en bezoek de unieke en gezellige Alkmaarse kermis!

Nieuw attracties op de zomerkermis Alkmaar

Nieuw op de kermis dit jaar is ook de frisbee-attractie Energizer en ‘Entia – World of Adventure’, waar een lunapark en escape room samenkomen. De Aeronaut, die vorig jaar debuteerde, keert terug met zijn 80 meter hoge zweefmolen voor een adembenemend uitzicht.

De kermis is dagelijks open vanaf 13:00 uur, met vroege openingstijden op vrijdagen en zaterdagen om 11:00 uur.

Locatie: Kerkplein Canadaplein (ged.) St. Laurensstraat Ged. Nieuwesloot tussen St. Laurensstr. en Hoogstraat Ged. Nieuwesloot tussen Hoogstr/Doelenstr en Hofplein. Hofplein Korte Gedempte Nieuwesloot, tussen Hofplein en Kanaalkade Kanaalkade tussen Paternosterstr en Ged. Nieuwesloot Paardenmarkt/Minderbroederstraat.

De kermis is dagelijks open vanaf 13:00 uur, met vroege openingstijden op vrijdagen en zaterdagen om 11:00 uur.

error: Content is protected !!