Alkmaar / Streekagenda · 5 januari 2024

COCK in Theater De Vest

Voor het eerst in Nederland te zien: de prijswinnende voorstelling en West-End-hit ‘COCK’, die in Londen al grote successen vierde. Doet het ertoe tot wie of tot wat we ons aangetrokken voelen? Theater Oostpool brengt dit scherpe en humoristische toneelstuk over liefde, identiteit en seksualiteit in een regie van Char Li Chung.

Wanneer John een pauze inlast in de relatie met zijn vriend, ontmoet hij tot zijn eigen verbazing de vrouw van zijn dromen. Vol schuldgevoel en besluiteloosheid begint hij aan een provocerende zoektocht naar zijn eigen seksualiteit. Openhartig schippert John tussen twee werelden. Maar hoe kies je voor een ander, als je zelf even niet meer weet wie je bent?

Met ‘COCK’ schreef Mike Bartlett een prikkelend drama, vol vermakelijke en hartverscheurende dialogen. Acteurs Daniel Cornelissen, Sander Plukaard, Joy Delima en Peter Blok zorgen voor een knetterende vertolking.

Interactieve inleiding
Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een interactieve inleiding georganiseerd, onder leiding van een educatiemedewerker van Oostpool. Hierbij krijgt het publiek achtergrondinformatie over de voorstelling (over het maakproces en achtergrond van makers en schrijver), wordt er dieper ingegaan op het onderwerp (seksuele fluïditeit), en filosofeert het publiek met elkaar over deze thematiek. Vanaf 19:30 uur gratis bij te wonen. Tijdens het online bestellen of via Mijn Vest kun je hiervoor een gratis ticket bestellen; indien nog beschikbaar.

De voorstelling COCK van Theater Oostpool is vrijdag 12 januari om 20.15 uur te zien in Theater De Vest. Meer informatie en tickets via www.theaterdevest.nl

error: Content is protected !!