Alkmaar · 1 maart 2024

Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar in maart afgesloten voor werkzaamheden

Het kan natuurlijk zijn dat je ons bericht vorige week over deze werkzaamheden nèt hebt gemist. Daarom geven we graag nog even een reminder aan degenen die wellicht met de gevolgen van deze onderhoudswerkzaamheden te maken krijgen.

Het wegdek aan het gedeelte van de Gedempte Nieuwesloot vanaf het Hofplein – ter hoogte van Interieurhof – tot de Kanaalkade is aan vervanging toe. Daarom zullen de stenen van de rijbaan vervangen worden door nieuwe klinkers. 

De startdatum van deze werkzaamheden is maandag 4 maart en het zal plaatsvinden in de volgende 3 fases:

1️⃣ 𝗛𝗼𝗳𝗽𝗹𝗲𝗶𝗻 𝘁𝗼𝘁 𝗸𝗿𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗴 𝗥𝗮𝗺𝗲𝗻/𝗠𝗮𝗿𝗸𝘁𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁: 𝟰 𝘁/𝗺 𝟴 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟰
In fase 1 wordt de Gedempte Nieuwesloot tussen het Hofplein ter hoogte van Interieurhof en de kruising Gedempte Nieuwesloot-Ramen/Marktstraat afgesloten. Tijdens deze fase wordt de rest van de Gedempte Nieuwesloot tijdelijk tweerichtingsverkeer. Om dit mogelijk te maken is het tijdelijk niet mogelijk om aan de kant van de even nummers te parkeren. Dit staat ook ter plekke aangegeven met borden.

2️⃣ 𝗞𝗿𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗴 𝗚𝗲𝗱𝗲𝗺𝗽𝘁𝗲 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲𝘀𝗹𝗼𝗼𝘁-𝗥𝗮𝗺𝗲𝗻/𝗠𝗮𝗿𝗸𝘁𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁: 𝟭𝟭 𝘁/𝗺 𝟮𝟬 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟰
In fase 2 wordt de kruising Gedempte Nieuwesloot-Ramen/Marktstaat afgesloten. Ook tijdens deze fase blijft de rest van de Gedempte Nieuwesloot tijdelijk tweerichtingsverkeer en kan er maar aan één kant van de weg geparkeerd worden. Bestemmingsverkeer richting het Waagplein of de Marktstraat kan omrijden via de Voordam. Tijdens deze fase wordt de Voordam tijdelijk tweerichtingsverkeer.

3️⃣ 𝗞𝗿𝘂𝗶𝘀𝗶𝗻𝗴 𝗥𝗮𝗺𝗲𝗻/𝗠𝗮𝗿𝗸𝘁𝘀𝘁𝗿𝗮𝗮𝘁 𝘁𝗼𝘁 𝗞𝗮𝗻𝗮𝗮𝗹𝗸𝗮𝗱𝗲: 𝟮𝟬 𝘁/𝗺 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟰
Tijdens deze fase is dit deel van de Gedempte Nieuwesloot voor al het verkeer tijdelijk niet bereikbaar.

Benieuwd naar meer informatie over deze onderhoudswerkzaamheden? Of de actuele status ervan? Kijk dan op: https://bit.ly/3T81Kc8

error: Content is protected !!