Alkmaar · 22 januari 2024

Grand Opening en acties bij tankstation haan Bergermeer

Langs de Martin Luther Kingweg (N9), aan de westkant van Alkmaar, heeft familiebedrijf De Haan Tankstations eind 2023 het Esso-station Bergermeer overgenomen. Een strategisch gunstige locatie, onder meer voor bezoekers die op zonnige dagen de kustplaatsen opzoeken, bijvoorbeeld Bergen aan Zee.

Nieuw: haan en Tony’s
Het tankstation is al inmiddels helemaal omgetoverd tot haan Bergermeer, het eigen merk van De Haan Tankstations. Het voorterrein en de shop hebben een grondige metamorfose gekregen. En na deze verbouwing heeft de shop een nieuwe naam en formule gekregen: Tony’s Coffee & More.

De acties
Vanaf 29 januari aanstaande tot en met 11 februari zijn er actieweken bij dit tankstation. Dat betekent dat klanten in deze periode korting krijgen op brandstof en korting op Red Bull.

Grand Opening
Op vrijdag 2 februari is iedereen welkom bij de officiële opening van haan Bergermeer! Deze opening wordt groots gevierd. De Haan Tankstations werkt hiervoor samen met Red Bull. Tussen 11.30 en 14.30 uur is het dus feest op deze locatie. Iedere nieuwsgierige bezoeker is van harte welkom.

error: Content is protected !!