Alkmaar · 27 juni 2024

Gratis circulaire coaching voor ondernemers

Gratis circulaire coaching voor ondernemers

Laat u coachen en versterk uw bedrijf door circulair ondernemen. Circulair ondernemen betekent dat u met duurzame en herbruikbare producten en materialen werkt. In de circulaire economie bestaat geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Zo kunt u geld besparen en het heeft voordelen op sociaal gebied.

Hoe gaat u bijvoorbeeld om met de steeds duurdere producten? Hoe helpt u de klanten die veel verwachten op het gebied van duurzaamheid? Of hoe gaat u om met de strengere milieuregelgeving en extra kosten? Gemeente Alkmaar moedigt bedrijven aan om toekomstbestendig te ondernemen. Daarom kunnen ondernemers zich aanmelden voor een circulaire check met 2 gratis gesprekken met een expert. Het maakt niet uit in welke branche u werkt.

In gesprek met een expert

De circulaire check bestaat uit een kennismakingsgesprek en een vervolgbijeenkomst. U spreekt met een expert die praktische en inspirerende voorbeelden deelt.

Na de gesprekken:

  • Heeft u uw duurzame wensen bepaald
  • Weet u hoe de circulaire economie werkt
  • Heeft u de kansen voor uw onderneming bepaald voor: afval, inkoop, klanten, producten en draagvlak creëren.
  • Heeft u de eerste praktische stappen bedacht die u direct kunt nemen.

We moedigen ondernemers aan te ontwikkelen naar een circulaire economie. De gratis coaching is een mooie kans voor ondernemers om de eerste stappen te zetten naar duurzaam ondernemen.

Wethouder Christiaan Peetoom

Aanmelden of vragen?

Stuur een mail naar circulair@alkmaar.nl.

Medewerkers kijken naar een presentator die iets op een beeldscherm presenteert
Meerdere medewerkers mogen aanwezig zijn tijdens de gesprekken. Foto: Circularities

Over adviesbureau Circularities

Klaske Kruk is oprichter van adviesbureau Circularities, winnares van meerdere duurzaamheidsprijzen.

De aanpassing naar circulair is voor 75% afhankelijk van gedragsverandering en voor slechts 25% van technologie en grondstoffen. We zijn praktisch ingesteld en richten ons op het vertalen van de circulaire economie naar de praktijk.

Klaske Kruk

error: Content is protected !!