Alkmaar / Sport · 6 juni 2024

Gratis sportplezier tijdens inzamelingsdag bij zwembad Hoornse Vaart en Outdoorpark Alkmaar

Alkmaar Sport bestaat 10 jaar en dat vieren we groots op zondag 16 juni met een spectaculaire inzamelingsdag! Sportcomplex Hoornse Vaart en Outdoorpark Alkmaar openen hun deuren van 13.00 tot 16.00 uur voor een dag vol gratis sportplezier. Het wordt een onvergetelijke dag, boordevol mogelijkheden om deel te nemen aan gratis clinics, een duik te nemen in het Golfslagbad, het buitenbad en het Instructiebad, uitdagende obstakels te trotseren in het Outdoorpark, of jezelf te laten gaan op de opblaasbare luchtkastelen en stormbanen. Een kleine bijdrage voor de kinderafdeling van Noordwestziekenhuisgroep in ruil voor een dag vol plezier waar geen kosten aan verbonden zijn wordt enorm gewaardeerd. Meer informatie over de inzamelingsdag is te vinden via www.alkmaarsport.nl/actie-juni.

Tegen een donatie naar keuze en voor alle leeftijden
Laat jezelf onderdompelen in een scala aan activiteiten op de prachtige sportlocaties. Van avontuurlijk klimmen en klauteren over de nieuwste obstakels bij Outdoorpark Alkmaar tot deelname aan sportieve clinics zoals synchroonzwemmen (DAW), waterpolo (DAW), duiken (OSV ORCA), ouder- en kindzwemmen, tafeltennis (Ping Pong Alkmaar), turnen (Saturna), FloatFit, Aquakickboksen, Aquajump, Swim & Fun (DAW), judo (Beentjes Judo), schermen (Holland Schermen), drakenbootvaren (United Dragons) en salsa dansen (Sizzling Salsa). Voor alle leeftijden zijn er diverse clinics verzorgd door lokale sport- en beweegaanbieders en verenigingen uit Alkmaar. Het belooft een dag vol plezier en beweging te worden, waar zowel kinderen, volwassenen als senioren volop kunnen genieten. Bovendien is er gratis recreatief zwemmen in het Golfslagbad, buitenbad en Instructiebad van zwembad Hoornse Vaart, een unieke kans om met vrienden en familie te genieten van een ontspannen dag in het water.

Doneer jij ook voor de Kinderafdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep?

Tijdens deze feestelijke dag hebben we ook een nobel doel voor ogen. We roepen onze bezoekers op om een vrijwillige donatie te doen voor de Kinderafdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep. Een kleine bijdrage in ruil voor een dag vol plezier waar geen kosten aan verbonden zijn wordt enorm gewaardeerd. Doneren kan via de donatiebox bij zwembad Hoornse Vaart of via www.alkmaarsport.nl/10jaar.

error: Content is protected !!