Alkmaar / Streekagenda · 26 maart 2024

Let’s go by Bike Event op de Wielerbaan in Alkmaar

ALKMAAR – Het Schilder Tweewielers Testevenement belooft het hoogtepunt van het jaar te worden voor fietsliefhebbers. Gastvrij gehost op de Wielerbaan in Alkmaar, staat dit evenement klaar om bezoekers te betoveren met de nieuwste innovaties op het gebied van e-bikes en sportfietsen.

Bezoekers worden uitgenodigd om een breed scala aan de nieuwste e-bike modellen en krachtige sportfietsen te verkennen. Het evenement biedt een unieke kans om hands-on ervaring op te doen met de meest geavanceerde technologieën die de fietsindustrie te bieden heeft.

Vroege vogels kunnen zich verheugen op een exclusieve goodybag, boordevol leuke en nuttige verrassingen om hun fietsavontuur nog aangenamer te maken. Bovendien maken degenen die zich vooraf inschrijven kans op €500 shoptegoed bij Schilder Tweewielers. Dit tegoed kan worden gebruikt voor de aanschaf van favoriete fietsaccessoires, uitrusting, of zelfs als financiële bijdrage aan een nieuwe (e-)bike.

Het evenement vindt plaats op:

Vrijdag 29 maart 2024: 13.00 tot 21.00 uur.Zaterdag 30 maart 2024: 09.30 tot 16.30 uur.

Locatie:

Wielerbaan AlkmaarSportpaleis: Terborchlaan 200, 1816 LE Alkmaar

Fietsliefhebbers worden aangemoedigd om de data in hun agenda te markeren, vrienden en familie uit te nodigen, en zich voor te bereiden op een onvergetelijke ervaring bij het Schilder Tweewielers Testevenement.

Voor actuele informatie, inclusief spannende aankondigingen en deelnemende merken, kunnen geïnteresseerden ons volgen op onze website en sociale mediakanalen.

Het team van Schilder Tweewielers kijkt er naar uit om bezoekers te verwelkomen en samen de passie voor fietsen te delen.

Tot ziens op de Wielerbaan in Alkmaar!

error: Content is protected !!