Alkmaar · 11 oktober 2024

Nederlandse Loterij zoekt winnaar € 100.000 uit De Rijp. Waar ben je nou?

Nederlandse Loterij zoekt winnaar € 100.000 uit De Rijp. Waar ben je nou?

Nederlandse Loterij is op zoek naar de winnaar van € 100.000 tijdens een trekking van de Staatsloterij. De nietsvermoedende winnaar, die uit de omgeving van De Rijp moet komen, heeft nog tot 10 november 2024 de tijd om zicht bij Nederlandse Loterij te melden en zo de prijs te innen.

Een jaar na de trekking van de de Staatsloterij heeft de winnaar van € 100.000 uit De Rijp zich nog altijd niet gemeld bij moederbedrijf Nederlandse Loterij. De prijs, die belastingvrij is, werd gewonnen op een lot met het nummer CV 39577, gekocht bij Shell De Rijp voor de trekking van 10 november 2023. Met minder dan een maand te gaan is Nederlandse Loterij actief op zoek naar de rechtmatige eigenaar, die nog tot 10 november 2024 de tijd heeft om de prijs op te eisen.

Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij, heeft deze situatie vaker meegemaakt:

“Het komt vaker voor dat winnaars zich niet gelijk melden na de trekking.

“Daarbij gaat het altijd om loten die in de winkel zijn gekocht, want loten die online zijn gekocht of via een abonnement worden automatisch aan de winnaar overgemaakt.”Bjorn Rosner, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij

Om de prijs te claimen, moet de winnaar zich met het winnende Staatslot persoonlijk melden bij het kantoor van de Nederlandse Loterij. Wanneer een prijs niet binnen de daarvoor bestemde termijn wordt opgehaald, gaat het bedrag naar de afdracht aan achttien goede doelen, NOC*NSF en de Nederlandse staat. Het is dus belangrijk dat winnaars zich binnen een jaar melden.

error: Content is protected !!