Alkmaar · 27 oktober 2023

Niercafé in Noordwest Ziekenhuisgroep: Omgaan met chronische vermoeidheid

Het team van de nierfalenpoli en de dialyseafdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep organiseren in samenwerking met Nierpatiënten Vereniging Nederland (NVN) het niercafé. In het café wordt gesproken over ‘Omgaan met chronische vermoeidheid’. Nierpatiënten van Noordwest en hun naasten zijn op donderdag 9 november 2023 van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. De avond start om 18:30 uur en duurt tot 22.00 uur. De bijeenkomst is in de Pieter van Foreestzaal, locatie Alkmaar en de toegang is gratis.

Programma

Mensen met nierfalen hebben vaak te maken met chronische vermoeidheid. Dit treft niet alleen diegene die een nieraandoening heeft. Maar ook de naasten, zoals partner, vrienden, kinderen. ‘Hoe ga ik om met mijn vermoeidheid’ en ‘Wat is de invloed van de vermoeidheid op mijn naasten’, zijn de 2 centrale onderwerpen die tijdens dit café aan de orde komen. Verder kunnen ervaringen worden uitgewisseld en is er uitgebreid de gelegenheid vragen te stellen. Voor koffie/thee wordt gezorgd. De bijeenkomst is gratis.

Aanmelden

Om deze informatieavond bij te wonen is aanmelding noodzakelijk. Stuur een e-mail naar mevrouw Jeanie Koop – Van Rijn, secretaris Vereniging van Nierpatiënten: jeaniekoop@nvn.nl

Vermeld in de mail uw naam, telefoonnummer en met hoeveel personen u komt.

error: Content is protected !!