Alkmaar / Sport · 8 oktober 2024

Oktober Basketbalmaand in Landelijk Alkmaar

Oktober Basketbalmaand in Landelijk Alkmaar

Ook in oktober blijft Freddy Fit, de enthousiaste mascotte van Alkmaar Sport, jonge sportliefhebbers aansporen om een proefles te volgen bij een lokale sportaanbieder. Dit keer ligt de focus op basketbal in landelijk Alkmaar, specifiek bij basketbalvereniging Derba in De Rijp. Tijdens deze speciale actiemaand ontvangt iedereen die een proefles volgt, een exclusief Freddy Fit – sportshirt, dat speciaal door Freddy zelf is ontworpen. Aanmelden voor een proefles kan eenvoudig via www.alkmaaractief.nl/proefles

Sinds de Olympische Spelen is de 3×3 basketbalvariant enorm in populariteit gestegen. Amber Wuring, Sportregisseur in Landelijk Alkmaar, zag hierin de perfecte kans om de sport extra onder de aandacht te brengen. Voor basketballvereniging Derba in De Rijp is dit een mooie gelegenheid om nieuwe leden te werven, terwijl kinderen op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met de sport. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een speciaal Freddy Fit T-shirt als aandenken aan hun proefles. Wil je zelf de basis van basketbal leren? Dan is dit hét moment om je aan te melden voor een proefles bij Derba!

Het platform Alkmaar Actief is inmiddels een onmisbaar platform voor inwoners van Alkmaar die op zoek zijn naar sportmogelijkheden, leuke proeflessen bij sportaanbieders, of beweegaanbod georganiseerd door sportregisseurs. Dankzij de ondersteuning van het Sportakkoord van de gemeente Alkmaar wordt er elke maand een andere sport in de schijnwerpers gezet.

Alkmaar Sport en de gemeente Alkmaar, de drijvende krachten achter dit initiatief, hechten veel waarde aan voldoende beweging voor kinderen en een vitaal verenigingsleven in Alkmaar. Interesse om mee te doen met een lesje basketbal bij Derba? Bezoek www.alkmaaractief.nl/proefles voor meer informatie.

error: Content is protected !!