Alkmaar · 8 augustus 2023

Op 9 en 10 augustus worden gestickerde fietsen weggehaald vanwege kermis

Wrak- en weesfietsen naar maatschappelijke organisaties

In juli hebben Stadswerk072 samen met de Alkmaarse Handhaving in opdracht van Gemeente Alkmaar de binnenstad aangepakt! In totaal zijn er 290 wrak- en weesfietsen gestickerd. Er is vooral gefocust op het kermisgebied, waarbij het fietsparkeren op orde moet zijn.

Op 9 en 10 augustus worden de gestickerde fietsen die niet zijn opgehaald, weggehaald. Dus, als jouw fiets nog buiten een fietsenrek staat in het kermisgebied, zorg ervoor dat je hem op tijd weghaalt! Wil je jouw fiets ophalen uit dit depot? Bel dan naar 14 072 en kies voor de optie Stadswerk072. Zo kun je eenvoudig een afspraak maken om je fiets op te halen.

Ook goed om te weten: we registreren alle fietsen op iLost, ilost.co. Dus, als je vermoedt dat jouw fiets in het depot staat, kun je dit daar checken. Daarnaast controleren we ook alle fietsen op diefstal, zodat we eventuele verloren of gestolen fietsen kunnen terugvinden. Aldus Stadswerk072

Help de binnenstad schoon en opgeruimd te houden! Ruim op tijd je fiets op en maak gebruik van de officiële fietsenrekken. Samen zorgen we voor een prettige en veilige fietsomgeving in Alkmaar!

error: Content is protected !!