Alkmaar / Streekagenda · 28 augustus 2024

Open dag Zeekadetkorps Alkmaar

Open dag Zeekadetkorps Alkmaar

Op zaterdag 7 september van 11.00 tot 16.00 uur houdt het Zeekadetkorps Alkmaar een open dag aan de Voormeer 9F in Alkmaar. Iedereen is welkom om een kijkje aan boord van het voormalig patrouillevaartuig ‘Bulgia’ te nemen, een stukje mee te varen met de kadetten en vooral te ervaren of dit misschien ook iets voor jou is!

De zeekadetten geven die dag uitleg over hun hobby, bezigheden aan boord en alles wat hier bij komt kijken. Zou je na je bezoek een keer een zaterdag mee willen draaien, dat kan. Je bent van harte welkom, zolang je geen watervrees hebt komt het helemaal goed!Het Zeekadetkorps Alkmaar is een jeugdorganisatie op nautische basis gericht op jongens en meiden van 9 tot 17 jaar die geïnteresseerd zijn in alles wat met varen en de scheepvaart te maken heeft.

Elke zaterdag komen de kadetten bijeen op hun korpsschip ‘Bulgia’ om zich bezig te houden met zeilen, roeien, onderhoud aan het schip en andere nautische bezigheden aan boord. Voor velen een prachtige manier om vrienden voor het leven te maken.De zeekadetten heten u zaterdag 7 september van harte welkom! Meer informatie over het Zeekadetkorps Alkmaar vindt u op www.zeekadetkorps-alkmaar.nl

error: Content is protected !!