Alkmaar / Streekagenda · 15 augustus 2024

Oudorp Ontmoet & Doet

Oudorp Ontmoet & Doet

OUDORP – Behoefte aan een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij én een interessant gesprek? Iedere woensdagochtend ben je tussen 10.30 en 11.30 uur van harte welkom in de bibliotheek in Oudorp. Dé plek voor ontmoeting en een goed gesprek. Loop gezellig een keer binnen! Deelname is gratis. Iedere tweede woensdag van de maand is er een extra activiteit.


Bezoek Hortus Alkmaar

Woensdag 4 september is Oudorp ontmoet & doet bij de Hortus Alkmaar. De kleurrijke, educatieve botanische tuin van Alkmaar met geneeskrachtige planten, vogels, vissen en meer. Om 10.30 uur is het verzamelen bij de ingang van de Hortus, Berenkoog 43.

Diamond Painting
Woensdag 2 oktober kun je onder leiding van Anneke Huiting aan de slag met Diamond Painting. Dit is een creatieve hobby die vergelijkbaar is met schilderen op nummer. In plaats van verf gebruik je kleine glinsterende diamanten steentjes die op een zelfklevende ondergrond.

Spelletjesochtend
Woensdag 6 november kun je meedoen aan een spelletjesochtend. Van Rummikub tot Triominos en alles wat daar tussenin zit. Meedoen is belangrijker dan winnen….

Kerstkransen versieren
Op woensdag 18 december kun je onder begeleiding van Astrid v/d Linde kerstkransen versieren met natuurlijke materialen. Kerstmis is de tijd van gezelligheid. Met een mooie kerstkrans maak je het nog gezelliger met de feestdagen.

Aanmelden voor de extra activiteiten
De extra activiteiten zijn op woensdagochtend 4 september, 2 oktober, 6 november en 18 december, ook van 10.30 tot 11.30 uur. Aanmelden voor deze extra activiteiten kan op bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek of op 072 – 515 66 44. Deelname is gratis. De extra activiteiten vinden doorgang bij 5 of meer aanmeldingen. Op de andere woensdagochtenden kun je vrij binnen lopen en is aanmelden niet nodig. Alle activiteiten zijn in de bibliotheek in Oudorp, Oudorperplein 23, 1823 HA in Alkmaar, behalve het bezoek aan de Hortus Alkmaar op 4 september.

error: Content is protected !!