Alkmaar · 4 juli 2023

Parkeergarage hoofdingang ziekenhuis Alkmaar half juli dicht

Parkeergarage hoofdingang ziekenhuis Alkmaar half juli dicht

Tussen donderdagavond 13 juli 21:00 uur en zaterdagavond 15 juli 18:00 uur is de parkeergarage bij de hoofdingang van locatie Alkmaar gesloten wegens werkzaamheden. Dit heeft grote gevolgen voor de bereikbaarheid voor patiënten en bezoekers.

Veilige parkeergarage
Vanwege de verbetering van de veiligheid worden er werkzaamheden uitgevoerd. De vloerdelen van de garage worden opgeruwd om de veiligheid te verhogen. Daarnaast vindt ook gevelonderhoud en schoonmaak plaats en wordt nieuwe wegmarkering aangebracht. 

Waar kunt u parkeren?
Op de twee dagen dat de parkeergarage gesloten is voor auto’s kunt u gebruik maken van alternatieve parkeerplaatsen. Zo kunt u nog parkeren aan de Harddraverslaan en in de Singelgarage. Ook P1 voor de hoofdingang blijft tijdens de werkzaamheden open. 
Wij adviseren u, als u deze dagen naar het ziekenhuis komt, met de fiets of met het openbaar vervoer te gaan. Komt u toch met de auto, probeer dan op tijd te komen.  

Communicatie
Wij proberen de bezoekers en patiënten zo goed mogelijk te informeren. Als u een afspraak heeft op deze dagen krijgt u een melding in het patiëntenportaal Mijn Noordwest en via de mail. Vooraf en op de dagen zelf staan op locatie borden. Verkeersregelaars staan op de dagen van de werkzaamheden aan het begin van de Wilhelminalaan om bezoekers te informeren over beschikbare parkeerplekken.

error: Content is protected !!