Alkmaar · 13 augustus 2024

Presentatie over “De Hofjes van Alkmaar”

Presentatie over “De Hofjes van Alkmaar”

In wijkcentrum Overdie komt elke eerste dinsdag van de maand een groep dames bijéén om gezamenlijk te luisteren naar interessante gastsprekers. Op dinsdag 3 september, van 14.00-16.00 uur, zal Klaas Kirpensteijn vertellen over ‘de Hofjes van Alkmaar’. Het staat alle ‘dames met levenservaring’ (50+) vrij deze middag aan te sluiten. Aanmelden (€ 5,-) kan bij Marloes Dijkmans, via www.sport-z.org/samenzit.

Klaas Kirpensteijn is Regent van het Wildemanshofje, aan de Oudegracht in Alkmaar. Hij kan prachtig vertellen over ‘zijn’ en de andere hofjes. Na drie kwartier wordt de presentatie even onderbroken voor een kopje koffie. “Samen gezellig bijéén komen en elkaar ontmoeten, kletsen over gemeenschappelijke interesses, het hoort er allemaal bij. De één komt hier vooral om te luisteren, de ander heeft alweer ideeën voor een volgend thema,” vertelt Marloes Dijkmans, projectcoördinator bij Sport-Z.

Wie vragen heeft of zich aan wil melden kan voor 3 september kan contact opnemen met Marloes, via m.dijkmans@sport-z.org of 06-41335476.

error: Content is protected !!