Alkmaar / Sport · 10 januari 2024

Quick Boys met 36 bussen naar Alkmaar voor bekerclash tegen AZ

AZ neemt het in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi op tegen amateurclub Quick Boys. Excelsior Maassluis speelt thuis tegen ADO Den Haag en in Rotterdam neemt het andere Excelsior het op tegen FC Groningen.

Quick Boys is bezig aan een uitstekend KNVB-bekertoernooi. De amateurs uit Katwijk versloegen in de eerste ronde NAC en waren daarna te sterk voor De Graafschap. Beide tegenstanders komen uit in de Keuken Kampioen Divisie. In de achtste finales zoeken de Quick Boys het een treetje hogerop, want in het Afas Stadion treedt het aan tegen eredivisionist AZ. Mocht nu AZ worden verslagen, dan volgt een evenaring van het bekeravontuur van vijftien jaar geleden. In 2008 bereikte Quick Boys de laatste acht van de KNVB Beker, waarin het vervolgens werd verslagen door NAC.

Quick Boys wordt bij aankomst in Alkmaar gesteund door dik tweeduizend eigen supporters. Afgelopen dinsdagavond is bekendgemaakt dat er 36 bussen vanuit Katwijk richting het AFAS Stadion in Alkmaar afreizen voor het achtstefinaleduel.

Foto: Orange Pictures

error: Content is protected !!