Alkmaar · 31 juli 2024

RNGRZ opent de deuren in Alkmaar

ALKMAAR – RNGRZ (uitgesproken als ‘Ringerz’), een unieke horecazaak, opent in het vierde kwartaal zijn deuren in de historische Ringersfabriek in Alkmaar. Deze voormalige chocoladefabriek wordt nu getransformeerd tot een levendige ontmoetingsplek waar culinaire verwennerij, sociale interactie en maatschappelijke betrokkenheid samenkomen. RNGRZ is niet zomaar een horecazaak; het is een sociale hub met een hart voor de gemeenschap.

Bij RNGRZ kan men genieten van een vers en smaakvol ontbijt of een heerlijke, gezonde lunch met verse, lokale ingrediënten. Later in de middag is er keuze uit een uitgebreid fingerfood menu voor bij een informele bijeenkomst of een gezellige borrel op het terras.

Tom Hes, oprichter van RNGRZ, zegt: “We streven ernaar om meer te zijn dan alleen een plek waar mensen samenkomen om te eten en te drinken; we willen een community creëren met een sociaal hart. Ons doel is om mensen te verbinden, ondersteuning te bieden aan degenen die het nodig hebben en een positieve impact te hebben op onze lokale gemeenschap.

” Hes vervolgt: “Voor ons staat sociaal ondernemen centraal. Bij RNGRZ werken we daarom ook met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden hen onder begeleiding van horeca professionals in de keuken en op de werkvloer een nieuwe kans. We kunnen ze bij RNGRZ opleiden en een mooie toekomst bieden.”

Events & Co-working space
In de avond zal er bij RNGRZ plek zijn voor events en bijeenkomsten. Regelmatig zullen thema-avonden en andere speciale evenementen georganiseerd worden om de gasten te verrassen en te vermaken. Van live muziekoptredens tot culinaire workshops. Daarnaast kan de ruimte gehuurd worden voor zakelijke bijeenkomsten of voor als er iets te vieren is. Er is altijd iets te beleven bij RNGRZ.

RNGRZ richt zich naast het bieden van horeca, ook op het creëren van inspirerende werkplekken voor ondernemers, zzp-ers en mensen die veel thuiswerken. De co-working space is voorzien van moderne kantoorfaciliteiten, verschillende meetingrooms en diverse vergaderruimtes. Ideaal voor zakelijke bijeenkomsten en creatieve sessies.

Stichting
Om de sociale missie van RNGRZ te benadrukken is een speciale stichting in het leven geroepen. De stichting heeft als doel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen, een werkplek te bieden, te begeleiden en op te leiden. Men kan de stichting steunen door lid te worden. Het lidmaatschap staat voor maatschappelijke en sociale impact.

Naast dat er direct geld naar de stichting gaat, kunnen leden binnen deze sociale community ook dagelijks genieten van een vers bereide daghap. “Tegenwoordig hebben we geen zin meer om te koken, dus daar bieden we dagelijks een verse, gezonde oplossing voor. Door daghappen te bestellen, ondersteunt men gelijk onze stichting. Want van de donaties zullen we gratis daghappen verstrekken aan mensen die het wat minder breed hebben.” , aldus Hes.

“RNGRZ streeft ernaar om een plek te zijn waar iedereen welkom is. We kijken ernaar uit om onze deuren te openen en samen met onze gemeenschap een positieve impact te maken.”

error: Content is protected !!