Alkmaar / Streekagenda · 9 oktober 2024

Rudolf Steinerschool organiseert een gezellige herfstmarkt

Rudolf Steinerschool organiseert een gezellige herfstmarkt

Op 19 oktober organiseert Rudolf Steinerschool Alkmaar weer een gezellige herfstmarkt. Daar is de herfstmarkt ieder jaar een geweldig feest, de kinderen kijken er altijd erg naar uit en er wordt vaak nog weken over nagepraat.

Er zijn allerlei kramen, knutselactiviteiten, een poppendokter, grabbelfee, een verhaalvoorstelling, muziek en voor de inwendige mens is er in de gymzaal een groot restaurant. Elk jaar verwelkomen wij veel bezoekers vanuit het hele land die speciaal naar onze markt komen en daar zijn we best een beetje trots op.

De opbrengst van de markt wordt elk jaar gebruikt voor het verbeteren/leuker maken van onze school. Voorgaande jaren is het geld o.a. gebruikt voor:

  • de put met pomp op het kleuterplein
  • het amfitheater op het voorplein
  • nieuw speelgoed op de pleinen en in de klassen.

Vorig jaar kon de school prachtige spellentafel aanschaffen voor het 4,5,6 plein, kon er op het voetbaltoernooi gevoetbald worden in nieuwe sporttenues. En hebben de kleuterklassen prachtige verhaalkoffers met ostheimerfiguren kunnen aanschaffen.

Dit jaar wil de school het geld graag gebruiken voor: gereedschap voor de tuinwerkgroep en sparen voor het plein voor na de verbouwing. Daarnaast zal klas 6 zal dit jaar het restaurant runnen met het restaurantteam en kunnen zij hiermee €1000,- verdienen voor hun kamp.

ps. Er zijn helaas geen kraamplekken meer beschikbaar. Voor overige vragen met betrekking tot de markt kunt u mailen

TOT DAN!

Rudolf Steinerschool organiseert een gezellige herfstmarkt
error: Content is protected !!