Alkmaar / Streekagenda · 14 oktober 2023

Shodo Schrijfcafé 17 oktober, Eetcafé Pluim

Op dinsdagochtend 17 oktober is er weer een Schrijfcafé in de serre bij Eetcafé Pluim aan het Ritsevoort in Alkmaar. We zetten onze pennen op papier om 10.15 uur en rond 12.15 uur zetten we er een punt achter. Zoals jullie weten kan je zonder aanmelding aanschuiven en voor de prijs van € 17,50 (graag contant betalen) beleef je een mooi schrijfavontuur onder het genot van twee maal een kopje koffie of thee.

We kunnen natuurlijk schrijven over de herfst, bierfeesten, 8 oktober feesten of…………………. , maar deze keer kies ik voor het thema

TALENTEN

Waar ben jij goed in, of juist niet? Wat doe je graag?

Ons alfabet telt 26 tekens die wij letters noemen. Door deze op een bepaalde manier te rangschikken maken we woorden en meerdere woorden bij elkaar worden een zin.

Zetten we die zinnen allemaal bij elkaar dan krijgen we een verhaal. En over dat alles heb je zelf de regie! Hoe mooi is dat.

Verbaas en verwonder jezelf en je mede schrijvers/schrijfsters welke woorden, zinnen en verhalen via je pen uit je hart en je gevoel op papier kunnen komen.

Ben je niet in de gelegenheid om hierbij aanwezig te zijn, dan kan je dinsdagavond 24 oktober via Zoom meeschrijven met ongeveer hetzelfde programma. Hiervoor is het wel noodzakelijk om je aan te melden, zodat je de link om in te loggen kan

ontvangen.

Als je deze avond mee wilt schrijven ga je naar shodoschrijfcafe@gmail.com en dan graag voor maandag 22 oktober een berichtje voor aanmelding. De kosten hiervoor zijn € 15,00 en dienen vooruit te worden betaald.

Het schrijven via Zoom start om 19.30 uur en duurt tot 21.00 uur.

Wij ontmoeten je graag schrijvend op dinsdag 17 oktober bij Pluim of op dinsdagavond 24 oktober op je scherm via Zoom.

error: Content is protected !!