Alkmaar / Streekagenda · 16 maart 2024

Songwriting weekend in Fabrique Unique

De Songwriterschool organiseert in het weekend van vrijdag 12 tot en met zondag 14 april een ‘songwriting camp’ voor liedjesschrijvers met enige ervaring. Het camp vindt plaats in cultuurwerkplaats Fabrique Unique in Alkmaar, onder leiding van singer-songwriter Peter van Vleuten.

Hoe bouw je een song op, welke technieken gebruik je en vooral: hoe activeer je je eigen inspiratie? Deelnemers leren tijdens het driedaagse camp om de ideale balans te vinden tussen talent en techniek, aan de hand van een beproefd 10-stappenplan. Ook krijgen ze zowel individueel als in teamverband begeleiding en coaching op weg naar het einddoel: een afsluitende presentatie van de nieuwe songs op het podium van Fabrique Unique.

Singer-songwriter Peter van Vleuten, auteur van het handboek ‘Zo word je een songwriter’, richtte in 2016 de Songwriterschool op en hielp sindsdien honderden beginnende en gevorderde liedjesmakers verder op weg. Meer info is te vinden op www.songwriterschool.nl. Voor vragen: info@songwriterschool.nl of 06-51161323.

error: Content is protected !!