Alkmaar / Streekagenda · 24 februari 2024

Stadsfabriek Jazz presenteert: Sybil Monty

STADSFABRIEK JAZZ is een initiatief van de Stadsfabriek Alkmaar en SBS Jazz; Live jazzmuziek in de ongedwongen setting van de Stadskantine (het horeca gedeelte in de Stadsfabriek). Heerlijk genieten van spannende live jazz in de populaire sfeer van de Stadskantine. Muziek op het scherp van de snede! Na afloop is er de mogelijkheid tot het nuttigen van een gezamenlijke maaltijd.

Zondag 25 februari presenteert Stadsfabriek Jazz een cross-over concert van Sybil Monty!
Is het Jazz? In het een dance concert? Sybil Monty is het pet project van vijf beroepsmusici. Het project is een speelplaats, vrije ruimte, om op avontuur te gaan, om moois en plezier te maken. Dat levert positieve, energieke instrumentale dans-jazz op. Met liefde voor Afro-jazz, met soepele swing, met aanstekelijke deuntjes over harmonisch diepe wateren, met smerige grooves onder beeldschone melodieën. Om op te dansen of om je op te laten wegvoeren.
www.sybilmonty.live

Sybil Monty zijn Sybren van Doesum op trompet (Amstel Big Band, Lady Dandelion, Eva Almagor, Wordbites), Tim Klaase op gitaar (Joy Wielkens, Helge, Jeroen van Koningsbrugge, Marcel Verreck), Pim Kamp op piano en Hammond-orgel (OG3NE, Tim Akkerman, Springsteen Experience), Ray Edgar Duyns op bas (Cloudmachine, The Disco Disciples) en Roy Bult op slagwerk (Driewerf Jazzensemble, Powertrip, Booming Piano’s).

Aanvang live muziek; 16.00 uur
De Stadskantine, Marconistraat 5, Alkmaar
Entree: € 10,-

error: Content is protected !!