Alkmaar / Streekagenda · 1 mei 2024

Taalbingo in de bibliotheek in Overdie

Op maandag 13 mei organiseert de bibliotheek in Overdie een Taalbingo. Een leuke manier om eens anders bezig te zijn met onze taal. Het is niet zomaar bingo, het is taalbingo! Het spel wordt op een bijzondere manier gespeeld. En natuurlijk met leuke prijsjes.

Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je een bingokaart. Er gaat geen molen draaien met balletjes, maar er wordt een verhaal voorgelezen, waarin telkens cijfers genoemd worden. Let goed op want bij een volle kaart mag je een leuk prijsje kiezen. Een verrassend nieuwe en hilarische manier om bingo te spelen. Meedoen is gratis en het wordt een gezellige ochtend. Vol energie keer je weer huiswaarts.

Waar en wanneer?

De Taalbingo is op 13 mei in de bibliotheek in de Overdie (van Maerlantstraat 8 – 10) van 10.00 – 11.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Er worden ook Taalbingo’s gespeeld op 8 april, 13 mei en 3 juni. Kijk voor meer informatie op bknw.nl/agenda. De Taalbingo’s worden georganiseerd in samenwerking met Wijkcentrum Thuis in Overdie.

error: Content is protected !!