Alkmaar / Sport · 12 februari 2024

Trap het nieuwe seizoen af met Outdoorpark Alkmaar

Trap het nieuwe seizoen af met Outdoorpark Alkmaar

Terwijl Outdoorpark Alkmaar de winter van zich afschudt, kijken zij reikhalzend uit naar de kick-off opening van het outdoorseizoen. Op woensdag 21 februari kunnen bezoekers in de voorjaarsvakantie voor € 5,- van 10.00 tot 13.00 uur onbeperkt genieten van alle obstakels. Voor € 2,- kan er van 13.00 – 17.00 uur ook nog aansluitend gezwommen worden bij zwembad Hoornse Vaart. Tickets zijn verkrijgbaar via www.outdoorparkalkmaar.nl/kick-off-outdoorseizoen.

Onbeperkt klimmen voor € 5,-

Voor een vriendelijk prijskaartje van € 5,- krijgen bezoekers de kans om onbeperkt vrij te klimmen op het prachtige park. Daarnaast onthult Outdoorpark Alkmaar het nieuwste obstakel: De Hoornse Sloper! Het wordt een dag vol spanning en gezelligheid, ideaal om samen met vrienden of familie te beleven.

Spetterende afsluiting bij zwembad Hoornse Vaart!

Voor slechts € 2,- extra kan er genoten worden van een verfrissende duik bij het naastgelegen zwembad Hoornse Vaart. Het Alkmaarse zwembad heeft op deze dag in de voorjaarsvakantie een 15-meterlange stormbaan, een Experience Center en gratis animatie. Mis dit avontuurlijke voorproefje niet en markeer woensdag 21 februari in de agenda.

error: Content is protected !!