Alkmaar · 28 februari 2024

Verbouwde HEMA winkel Alkmaar Wendelaarstraat opent vrijdag 1 maart

Op vrijdag 1 maart om 10.00 uur heropent HEMA haar winkel aan de Wendelaarstraat 336 in Alkmaar. Deze compleet vernieuwde winkel heeft een frisse uitstraling waar klanten gemakkelijk hun weg vinden, eenvoudig kunnen afrekenen en cadeautjes kunnen inpakken. Met deze vernieuwde winkel blijft HEMA haar aanwezigheid in de buurt versterken en hebben bewoners een HEMA dichtbij huis.    

Deze HEMA heeft alles in huis voor de dagelijkse behoeften, zoals textiel voor het huishouden, beautyproducten, mode, bureauartikelen en een uitgebreid aanbod aan huishoudproducten, feestartikelen en een vernieuwd assortiment van food-producten en dranken. Klanten vinden er gemakkelijk hun weg, kunnen eenvoudig afrekenen bij onder andere de zelfscankassa’s en natuurlijk is er extra aandacht voor duurzame producten. De HEMA medewerkers staan zeven dagen in de week klaar om de klanten van dienst te zijn.  

Bij de heropening van de winkel op 1 maart worden de eerste klanten verwelkomd met enkele leuke acties. De eerste 200 klanten ontvangen een gratis pak heerlijke stroopwafels. Daarnaast hebben we een speciale 1+1 gratis aanbieding op ons 0,0 borrelassortiment, zodat je dubbel kunt genieten van je favoriete drankjes. Voor alle koffieliefhebbers hebben we een deal: onze premium koffiebonen, normaal geprijsd op 10,75 euro, zijn nu verkrijgbaar voor 6,50 euro. Bij besteding vanaf 20 euro. Ontvangen klanten een gratis HEMA-shopper. We hebben er 700, dus wees er snel bij.  

Machiel Lagerweij, Chief Operations Officer HEMA: “Ik ben bijzonder trots dat er weer een vernieuwde en moderne HEMA wordt heropend in Alkmaar. Zodat er voor de bewoners in de omgeving van de Wendelaarstraat een HEMA echt dichtbij is. Het zal klanten direct opvallen dat de winkel niet alleen eenvoudig en logisch is ingedeeld, maar ook dat de winkel een frisse, gezellige en duurzame uitstraling heeft. Vol met mooie, praktische en goede producten die langer meegaan, uiteraard voor een scherpe prijs.”    

Over HEMA    

Sinds 1926 streeft HEMA naar een beter alledaags leven in een mooiere wereld. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door duurzaamheid, goede kwaliteit en een typisch Nederlands ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft ca. 30.000 eigen producten en diensten, 733 winkels en ruim 17.000 medewerkers (inclusief franchisevestigingen).    

error: Content is protected !!