Alkmaar / Sport · 1 juli 2024

Vier het 10-jarig jubileum van Alkmaar Sport met een Outdoor Sportdag bij Outdoorpark Alkmaar

Vier het 10-jarig jubileum van Alkmaar Sport met een Outdoor Sportdag bij Outdoorpark Alkmaar

Vier het 10-jarig jubileum van Alkmaar Sport met een spectaculaire Outdoor Sportdag bij Outdoorpark Alkmaar! Op zaterdag 20 juli opent Outdoorpark Alkmaar samen met de sportregisseurs de deuren voor een dag vol avontuur en plezier. Van 10.00 tot 13.00 uur kunnen kinderen van 6 tot 14 jaar voor slechts € 3,- onbeperkt klimmen en klauteren op het avontuurlijke park. En als dat nog niet genoeg is, kunnen bezoekers voor € 2,- extra ook nog eens heerlijk zwemmen in zwembad Hoornse Vaart. Meer informatie is te vinden via www.alkmaarsport.nl/actie-juli.


10-strippenkaart
Met de speciale 10-jarige strippenkaart daagt Outdoorpark Alkmaar je uit om alle opdrachten te behalen. Heb je alles afgevinkt? Dan maak je kans op een Obstacle Run Clinic voor maar liefst 10 personen! Tom Leering, coördinator bij Outdoorpark Alkmaar is enthousiast over de Outdoor Sportdag en de 10-strippenkaart: “We willen kinderen de kans geven om op een speelse manier verschillende obstakels te laten ontdekken. De Outdoor Sportdag is het perfecte moment om samen te genieten van alles wat het park te bieden heeft.”


Sportieve clinics

Daarnaast organiseert Alkmaar Sport in samenwerking met lokale trainers drie clinics (Flag Football, Archery Tag en Dans) die helemaal in het teken staan van avontuur en ontdekken. Voor maar € 1,- kun je meedoen aan een clinic (je hebt wel een entreekaartje voor het park nodig). Aanmelden kan via Alkmaar Actief. Let op: heb je geen zwemdiploma? Zorg dan dat je als ouder toezicht houdt bij de waterkant.


10 jaar Alkmaar Sport
In het jubileumjaar 2024 viert Alkmaar Sport haar 10-jarig bestaan. Gedurende het jaar worden leuke, sportieve en inspirerende activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan kan deelnemen. Bovendien worden 10 speciale jubileumacties uitgelicht, waar men kan profiteren van éxtra voordeel of prijzen. Bij de activiteiten én in de Alkmaarse sportcomplexen wordt het hele jaar geld ingezameld voor de kinderafdeling van Noordwest Ziekenhuisgroep. 

error: Content is protected !!