Alkmaar / Streekagenda · 17 december 2023

Vrij Zijn Theater presenteert “Assepoester en de Alkmaarse Peetmoeder

Het Vrij Zijn Theater in Alkmaar, met een hart voor gemeenschapskunst en educatie, is verheugd om zijn nieuwste familievoorstelling aan te kondigen: “Assepoester en de Alkmaarse Peetmoeder”. Deze unieke productie, die plaatsvindt tijdens de kerstvakantie van 22 december tot en met 7 januari, is een moderne hervertelling van het geliefde sprookje, speciaal ontworpen voor kinderen en families.

Deze voorstelling presenteert een eigentijdse Assepoester die, in plaats van te wachten op haar prins, zelfstandig haar dromen najaagt met de hulp van magische dieren uit het Alkmaarse sprookjesbos. Het avontuur neemt een spannende wending wanneer heksen haar pad kruisen, en de Alkmaarse peetmoeder onverwacht te hulp schiet.

Het Vrij Zijn Theater, opgericht door Anderson Farah en ondersteund door Stichting Libertate, is meer dan een theater; het is een plek waar kinderen en volwassenen samen kunnen leren en groeien. Door middel van diverse workshops en theaterateliers stimuleert het theater creativiteit en persoonlijke ontwikkeling.

“Onze producties zijn meer dan voorstellingen; ze zijn ervaringen die gemeenschappen samenbrengen en iedereen, van jong tot oud, inspireren,” licht Farah toe. “We streven ernaar om een omgeving te creëren waarin kinderen zichzelf kunnen uitdrukken en hun verbeelding de vrije loop kunnen laten.”

Om deze visie te ondersteunen, moedigt het theater jonge bezoekers aan om in hun mooiste sprookjesjurken of -kostuums te komen, maar benadrukt dat alle kinderen, met of zonder
sprookjesoutfit, van harte welkom zijn. “Assepoester en de Alkmaarse Peetmoeder” is een interactieve en feestelijke ervaring, perfect voor gezinnen die een unieke activiteit zoeken tijdens de kerstvakantie.

Kaarten voor deze magische familievoorstelling zijn nu verkrijgbaar op www.vrijzijntheater.nl.
Kom en beleef een onvergetelijke kerstvakantie met Assepoester en haar avonturen in
Alkmaar!

error: Content is protected !!