Alkmaar / Streekagenda · 19 juni 2024

Vrij Zijn Theater presenteert “Victorientje” – een magische familievoorstelling voor de zomer

Vrij Zijn Theater presenteert "Victorientje" – een magische familievoorstelling voor de zomer

Het speelt zich af in het Victoriapark en de omgeving van het bekende ‘vrijheidsbeeld’ in Alkmaar. Het stuk is geschreven en wordt geregisseerd door Anderson Farah die al sinds 2012 succes viert met zijn theaterstukken zoals Assepoester en de gelaarsde Kat. Hij haalt zowel inspiratie uit interviews met passanten in het Victoriepark als uit de geschiedenis van het park zelf, zoals het bezoek van koning Willem III.

Mede door de prachtige visuele effecten in het Vrij Zijn Theater worden de toeschouwers meegenomen in een wonderbare wereld waarin engelen een grote rol spelen. Het geloofwaardige en pure spel van de acteurs, opgeleid in het theater zelf, maken de beleving af.

Maar bestaan engelen wel? Én zo ja, wat is hun rol in ons leven?

Op het toneel spelen jonge acteurs vanaf 7 jaar samen met professionele acteurs. Zij nemen het publiek een paar uur mee in een verhaal waarin vriendschap en persoonlijke ontwikkelingsprocessen op een bijzondere manier worden aangereikt.

Deze keer spelen er ook echte paarden mee!

Het theaterstuk is geschikt voor publiek vanaf 7 jaar. Het bijzondere belevenistheater alleen is al zeer bezienswaardig en een kunstwerk op zich. Het zal een lust voor het oog zijn om deze voorstelling bij te wonen.

Het theater is zeer makkelijk bereikbaar met volop gratis parkeergelegenheid rondom het theater.

Vrij Zijn Theater presenteert "Victorientje" – een magische familievoorstelling voor de zomer
error: Content is protected !!