Alkmaar · 2 november 2023

Wat als… mijn bijzondere kind 18 wordt?

Wat als… mijn bijzondere kind 18 wordt?

Wanneer een jongere met een beperking 18 wordt, gaat er veel veranderen. Niet alleen voor de jongere zelf, maar ook voor de ouders, mantelzorgers dus. Het Mantelzorgcentrum helpt graag om overzicht te houden en organiseert daarom op dinsdagavond 14 november om 19.00 uur een gratis webinar die op dit onderwerp ingaat. Ouders melden zich aan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 – 018 38 90. Na aanmelding ontvangen deelnemers een link naar de webinar.

Monique Post en Inge van den Brink, mantelzorgmakelaars bij het Mantelzorgcentrum, geven tips en leggen uit wat ouders nu alvast kunnen regelen. Ouders kunnen vragen stellen en eventueel een vervolgafspraak maken om verder geholpen te worden met regeltaken.

Aanmelden

De webinar is op dinsdag 14 november om 19.00 uur. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl of 085 – 018 38 90. Na aanmelding ontvangen deelnemers een link naar de webinar.

Mantelzorgcentrum 

Het Mantelzorgcentrum is hét expertisecentrum voor mantelzorg in Noord-Holland Noord. Het Mantelzorgcentrum is de gids voor mantelzorgers tijdens hun mantelzorgreis zodat zij hun energie en balans versterken, behouden of terugkrijgen.

error: Content is protected !!