Alkmaar · 3 augustus 2023

Word vrijwilliger bij de Klim naar Het Grote Raam!

Word vrijwilliger bij de Klim naar Het Grote Raam!

Tot en met 13 augustus organiseert DOSS Event Support, in opdracht van stichting Het Grote Raam, de Klim naar het Grote Raam, het vervolg op Klim naar de Hemel. Bezoekers kunnen naar 40 meter hoogte klimmen, langs het grootste raam van het vasteland van Europa. Op de top staan ze oog in oog met de naamgever van de kerk en patroon van de stad, Sint Laurens. En niet geheel onbelangrijk: het uitzicht vanaf boven is waanzinnig.

Om de Klim naar Het Grote Raam tot een succes te maken, is de inzet van vrijwilligers hard nodig. Het evenement zal t/m 13 augustus elke dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 open zijn voor bezoekers. Dit betekent dat we twee shifts van vijf à zes posities per dag beschikbaar hebben voor vrijwilligers. We verwachten dat je minstens twee diensten per maand beschikbaar bent, maar meer mag natuurlijk altijd. En ben je niet zo’n fan van hoogtes, maar wil je wel graag helpen? Dat kan ook! Op de begane grond is namelijk ook genoeg te doen.

Wie graag mee wil helpen kan zich melden via vrijwilliger@hetgroteraam.nl. Heb je hoogtevrees? Geen zorgen, want beneden is er ook hulp nodig.

error: Content is protected !!