Alkmaar / Streekagenda · 27 mei 2024

Zomer in De Mare gaat vanaf 8 juni weer van start

Zomer in De Mare gaat vanaf 8 juni weer van start. Met wie kom jij dit jaar genieten van dit gezellige gratis theaterfestival in park De Rekerhout?

Op zaterdag 8, 15 en 22 juni kun je van 15.00 tot 18.00 uur genieten van prachtige acrobatiek van nationale én internationale artiesten. Laat je verrassen door Hakim, de veelzijdige theaterartiest en mimespeler uit Sesamstraat. Beleef een energieke dansvoorstelling van De Arnhemse Meisjes of sla steil achterover bij spannende acts met bijlwerpers, pingpongballen, Chinese paaltechniek of salto’s op een springplank.

Elke zaterdagmiddag zijn ook kunstenares Inez Muhren en De Binnenlopers van de bibliotheek in De Rekerhout aanwezig om samen met jou het schilderij van je leven te maken.

Ga jij voor circus, acrobatiek of wonderbaarlijke vliegmachines? Kom dan op zondag 9, 16 of 23 juni tussen 13.00 en 17.00 uur naar park De Rekerhout voor een programma bomvol prachtige nationale en internationale acts. Je kunt ook zelf meedoen! Zet eens een stap in het onbekende op het BlindeBloteVoetenPad of neem plaats in de kappersstoel van wacko kapsalon Quoi?fuur! Ook kunnen kinderen losgaan tijdens Het Kleurfeest, een muzikaal kleurfestijn voor alle leeftijden.

Gratis toegankelijk. Tip: volg Zomer in De Mare voor meer info.

error: Content is protected !!