Bergen / Sport · 23 oktober 2024

Aquasporten bij De Beeck, intensief & uitdagend

Aquasporten bij De Beeck, intensief & uitdagend

Zwembad De Beeck biedt wekelijks 9 verschillende aquasportlessen aan. Lessen in diep of ondiep water, met of zonder muziek en op elk niveau. Wat alle aquasportlessen gemeen hebben is dat je sporten in het water een ijzersterke conditie opbouwt en je een strakker lichaam ontwikkelt.

Aquasport is een geweldige manier om fitter te worden. Door de weerstand van het water verbrand je vaak wel 40% meer energie dan bij sporten op het land. Je werkt aan je houding in het water, verbetert je conditie en gebruikt (bijna) alle spieren in je lichaam. Een echte full body workout.

Nog een voordeel van sporten is dat er door de opwaartse druk van het water, door het drijfvermogen van water, minder belasting is op knie- en enkelgewrichten. Hierdoor zijn aquasporten geschikt voor mensen met gewrichtsproblemen of blessures. En aquasporten zorgen voor ontspanning. Door de masserende werking van het water zal stress verminderen en spierspanningen verwijden. Tenslotte zijn aquasporten groepsactiviteiten waarbij nieuwe mensen kunt ontmoeten.

Er is voor iedereen een geschikte les te vinden. Als je op zoek bent naar een plezierige manier om fit te blijven te blijven terwijl je plezier hebt in het water, kom dan eens binnen bij De Beeck!

Meer informatie

Aquasporten worden 5 dagen per week aangeboden. Een proefles kost € 6,25, aanmelden kan via de receptie. Meer informatie over de verschillende sporten en de tijdstippen is te vinden op de website van De Beeck, www.debeeck.nl/aquasport.

error: Content is protected !!