Bergen / Sport · 5 maart 2024

Met Bodyvit abonnement gratis zwemmen bij De Beeck

Met Bodyvit abonnement gratis zwemmen bij De Beeck

Sportcentrum De Beeck in Bergen biedt een gevarieerd sportaanbod. Zo kunnen klanten met een abonnement van Bodyvit gratis zwemmen in De Beeck. Hier wordt gretig gebruik van gemaakt. Onder andere door de Bergense Maria Delver.

Wie binnenstapt bij De Beeck ziet direct Bodyvit sport and health center naast de entree. “Mijn man en ik kunnen hier samen sporten, vandaar dat we voor deze sportschool kozen. Bovendien hebben ze bij Bodyvit ook een sauna en dat is fijn,” aan het woord is Maria Delver. Zij traint 2 of 3 keer per week bij het sports and health center. Soms samen met haar man, maar soms ook alleen. “Ik sport hier nu een jaar. Het is voor mij belangrijk dat ik fit ben omdat ik zangeres en dirigent ben en zangles geef. Daarnaast vind ik het ook gewoon lekker om me goed in mijn lijf te voelen. Sporten helpt me hierbij.”

Lekker even je hoofd leeg maken in het water
Naast de trainingen bij Bodyvit zwemt Maria Delver in het 25-meterbad van De Beeck. “Doordat ik bij Bodyvit mijn conditie en kracht train worden mijn spieren korter. Daarom ben ik daarnaast gaan zwemmen om mijn spieren weer wat langer te maken. Tijdens het zwemmen werk ik ook aan mijn conditie,” vertelt zij. “Ik vind het fijn dat dit gratis in het pakket zit bij Bodyvit en ben er heel enthousiast over. Het is zo lekker om even je hoofd leeg je maken in het water, ik raad het iedereen aan!”

error: Content is protected !!